Autor |
Wiadomość |
Temat: D 37.7 |
Ola Olka
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 16933
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-11-24, 10:46 Temat: D 37.7 |
crayzy, bardzo mi przykro... przyjmij wyrazy współczucia... |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-11-18, 21:18 Temat: D 37.7 |
crayzy trzymaj się, przesyłam słowa otuchy o ile to w takiej sytuacji jest możliwe... |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-10-29, 18:58 Temat: D 37.7 |
crayzy napisał/a: | Nie wiem o co dokładnie chodzi, że teściową nie mówi całej prawdy. | Często chorzy przed lekarzem starają się pokazać że nie jest "tak źle". Mój tato też tak robił. Niestety lekarz wychodzi a ból wraca. Dobrze że mąż zareagował.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-10-26, 17:25 Temat: D 37.7 |
crayzy napisał/a: | Aczkolwiek musi ja boleć, skoro nie powiedziała nic aby odwołać.. Tylko że poczułam się strasznie. Człowiek chce dobrze, a zawsze za to jeszcze oberwie. | Napewno chcesz dobrze. Staraj się nie przyjmować wszystkiego tak do siebie , tak to bywa. Chory chce czegoś innego a tylko coś inne jest możliwe. Najważniejsze teraz żeby teściowa nie miała bóli - tu hospicjum będzie napewno dużym wsparciem.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-08-17, 10:33 Temat: D 37.7 |
crayzy napisał/a: | stwierdzili że przez stan zapalny woreczka, najpierw to musi załatwić | Tu zależy co dokładnie jest z tym woreczkiem. W większości przypadków ostre zapalenie pęcherzyka żółciowego ustępuje po leczeniu zachowawczym, ale jednak czasem konieczne jest usunięcie woreczka. To z reguły zabieg laparoskopowy Cytat: | Po drugie czas, wiadomo że zabieg będzie wionzal się z przesunięciem chemii która planowana jest na 27 sierpnia. | Czy napewno podadzą tę chemię? Bo jak pisze gaba, wygląda że nie działa?
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-01-21, 07:41 Temat: D 37.7 |
crayzy napisał/a: | Dodam że lekarz na konsylium powiedział teściowej że to jest nieoperacyjne i chemia będzie po to aby przedłużyć zycie, dodał że może nawet o kilka lat...ale to raczej takie pocieszenie przy tej diagnozie, aby pacjent się nie podłamał. | Też tak myślę. Lata przy raku trzustki są raczej nierealne ale chemia zawsze może przedłużyć życie. Oby jak najdłużej. Trzymam kciuki. crayzy napisał/a: | W środe mamy zaplanowaną wizyte w Katowicach u Dr Lampe, ale teściowa nie chce jechać. | Możecie pojechać sami.Weźcie z sobą wszystkie wyniki. Jeżeli macie termin to szkoda by przepadł, a wysłuchacie drugiej opini. I to naprawdę dobrego specjalisty. Jeżeli potwierdzi postępowanie to wiadomo a jeżeli będzie widział jakieś inne szanse to będzie też z teściową inna rozmowa.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-01-10, 13:33 Temat: D 37.7 |
crayzy napisał/a: | Może jest tu ktoś kto zna wybitnego lekarza od trzustki? | Profesor Paweł Lampe – najwybitniejszy specjalista w Polsce od raka trzustki - ZOBACZ: Rak trzustki. Czyli jak wygrać z cichym zabójcą https://www.zwrotnikraka.pl/?p=15674
crayzy bardzo ci współczuję - dwie bliskie osoby tak ciężko chore to naprawdę ciężka sytuacja... Zyczę wiele sił...
Pozdrawiam serdecznie |
|